Accessoires

Producten van topkwaliteit

Naast het leveren van op maat gemaakte toegangspoorten en hekwerken, bieden wij verschillende producten aan om uw sierwerk, toegangspoort en veiligheid compleet te maken. Al sinds 1991 houden wij ons bezig met het maken van ambachtelijk smeedwerk zoals wijnrekken, kroonluchters, stalen kozijnen. Het is en blijft onze passie om kwalitatief mooie producten te maken en daarnaast te voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom hebben wij ons de afgelopen jaren ook toegelegd op het maken van pakketbrievenbussen, stalen kozijnen en safe rooms. Bij Van Den Brink Sierhekwerken draait het altijd om maatwerk. 

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Stalen kozijnen & Safe rooms

Vanuit onze passie om kwalitatief hoogwaardige producten te maken, leggen wij ons ook toe op het maken van safe rooms en geïsoleerde stalen kozijnen. De stalen kozijnen worden inclusief glaswerk geleverd. Speciaal aan onze kozijnen is het glas dat zonder glaslijst voorafgaand geplaatst wordt in onze werkplaats. Dit geeft een zeer strak aanzicht. Wij ontwerpen en bouwen ook safe rooms. Een safe room is een veilige en versterkte kamer in uw woning of bedrijf waar u zich kunt terugtrekken in geval van gevaar. Voor onze safe rooms worden de stalen kozijnen uitgerust met speciaal veiligheidsglas wat zeer inbraak vertragend werkt.

Bekijk video

Wijnrekken & Invulling wijnkelder

Tot ons smeedwerk behoort het maken van wijnrekken. Daarnaast verzorgen wij de complete invulling van uw wijnkelder middels smeedijzer. Onze losstaande wijnrekken zijn tijdloze klassiekers die in vele interieurs passen. Voor uw wijnkelder maken wij op maat gesmede rekken, vakken of afscheidingen van degelijk smeedijzer. Hiermee creëert u een authentieke sfeer. Dan kunt u pas echt starten met het plaatsen van uw favoriete wijnen op de juiste plek. Het smeedwerk kunnen wij decoratief of juist strak voor u uitvoeren. 

Verlichting

Om uw toegangspoort en hekwerk te verlichten, bieden wij u een breed scala aan verlichting en verlichting opties aan. Het is mogelijk om met hand gesmede verlichting uw complete poort uit te lichten. Het is ook mogelijk om met LED verlichting de kolommen van bovenaf te verlichten. Dit noemt men strijkverlichting. De LED strips worden dan in de hardstenen afdekking ingefreesd. Wij zorgen ervoor dat uw verlichting in lijn is met de stijl van uw toegangspoort en woning.

Decoratie

Onze decoraties vallen onder het smeedwerk dat wij doen. Wij zijn lid van het Nederlands Gilde van Kunst-, Sier- en Restauratiesmeden (NGK). Wij smeden zelf in onze eigen smederij in Garderen. Naast het smeden van sierhekwerken en sierpoorten, smeden wij wijnrekken, gevelletters- en decoraties, hang- en sluitwerk, lampen, kandelaars, trapleuningen, en ga zo maar door. In principe kunt u voor elk stukje smeedwerk bij ons terecht. Wij houden ervan om creatief bezig te zijn en functionele producten te maken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u zelf direct contact opnemen? Bel ons dan op 0577-461286 of op mobiel van Cees op 06-22948295.