Contactgegevens

Een betrouwbare partner voor uw complete entree

Van Den Brink Sierhekwerk bestaat sinds 1991.  Dit begon meer dan 30 jaar geleden. Toen Cees Van den Brink er achter kwam dat het leveren van enkel een toegangspoort onvoldoende effectiviteit bood, werden de gepatenteerde prefab toegangspoorten een feit. Voor een compleet en snel resultaat waren gemetselde zuilen nodig, automatisering, intercom, video, verlichting. Kortom een complete prefab toegangspoort die in één dag gemonteerd kan worden. 

Heden ten dage staat Van Den Brink Sierhekwerk bekend om zijn topkwaliteit, tot aan de millimeter nauwkeurig. Door maatschappelijke ontwikkelingen, hecht men steeds meer belang (helaas) om het feit zichzelf goed te beveiligen. Van Den Brink Sierhekwerk maakt daarom toegangspoorten dat om precisiewerk vraagt. Van Den Brink is daarnaast zeer vakbekwaam en dus al vele jaren lang een betrouwbare partner van particulieren (uit een hoger segment), beveiligingsbedrijven, architecten, aannemers en hoveniers. 

Denkt u na over een toegangspoort en/of hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Na het bespreken van uw wensen bieden wij u graag een passende offerte. Zodra alle lichten op groen staan, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u zelf direct contact opnemen? Bel ons dan op 0577-461286 of op mobiel van Cees op 06-22948295.