Terrein Beveiliging

Stevig hekwerk voor optimale veiligheid

Wenst u een veilig hekwerk rondom uw terrein? Wij kunnen uw terrein beveiligen middels dubbelstaafmat hekwerk, gaashekwerk of spijlenhekwerk.

U bepaalt vaak samen met uw beveiligingsbedrijf wat voor type of klasse hekwerk optimaal is voor uw veiligheid. Wij komen graag in contact met uw beveiligingsbedrijf zodat wij precies weten wat uw wensen zijn.

Wij zorgen voor hekwerk dat netjes aansluit aan een poort of meerdere poorten of toegangen. Snel en vakkundig geplaatst, zonder onbeveiligde momenten.

Voor optimale beveiliging passen wij ook dubbele toegangspoorten toe. Bijvoorbeeld een schuifpoort aan de buitenzijde en een speedgate aan de binnenzijde. Zo creëren wij een corridor die afgevangen kan worden door thermische camera’s, overklimbeveiliging en hekwerkdetectie.

Complete corridors inclusief hekwerk en groen zoals een haag aan de voor- en achterkant van het hekwerk behoren ook tot de mogelijkheden. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het waarborgen van de privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken nauw samen met beveiligingsbedrijven waardoor alle systemen en activiteiten op de juiste manier met elkaar zijn afgestemd. Al onze medewerkers en vaste onderaannemers leggen tijdens het project niets vast, mits u ons daarvoor toestemming heeft gegeven. Van den Brink Sierhekwerk gaat altijd voor topkwaliteit, tot en met de millimeter nauwkeurig. Wij bieden onderhoudscontracten aan, die storingen tot het minimale beperken. En dat al meer dan 30 jaar. Voor tussentijdse storingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Dubbelstaafmat hekwerk

Een dubbelstaafmat hekwerk houdt alle ongenode gasten buiten. Dit hekwerk is zeer inbraakwerend. Daarnaast heeft het een mooi uiterlijk. Een dubbelstaafmat hekwerk is overal voor geschikt. Van het omheinen van parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen tot aan het afzetten van woningen en landgoederen. Dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit twee horizontale stalen staven en één verticale staaf daartussen. De stalen staven zijn voorzien van een zinklaag en de gelaste hekwerkpanelen van een poedercoating. Dit duurzame hekwerk heeft een lange levensduur en is leverbaar in verschillende hoogtes en kleuren.

Gaashekwerk

Met een gaashekwerk creëert u een afrastering met een open uitstraling; een fysieke barrière zonder een opgesloten gevoel te krijgen. Gaashekwerk is voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als omheining voor tuinen, sportvelden en bedrijfsterreinen. Op het gebied van gaashoogte en kleur zijn er naar uw persoonlijke wens en smaak volop mogelijkheden, evenals de mate van beveiliging met het aantal puntdraden aan de bovenzijde van het gaashekwerk. Ook dit hekwerk kan uitgerust worden met hekwerkdetectie.

Spijlen hekwerk

Als u denkt aan hekwerk, dan ziet u waarschijnlijk een spijlenhekwerk voor u. Een spijlen hekwerk bestaat uit verticale spijlen en horizontale boven- en onderliggers. Wij kunnen een spijlen hekwerk geheel naar smaak en op ambachtelijke wijze voor u produceren. Een spijlen hekwerk is zeer geschikt als u uw (bedrijven)terrein wilt beveiligen. Spijlenhekwerk maakt uw bedrijventerrein niet alleen veiliger, maar het geeft uw bedrijf ook meer aanzien.

Overklimbeveiliging

Soms is een hoog hekwerk of poort niet genoeg om indringers buiten te houden. Om uw toegangspoort of hekwerk extra te beveiligen passen wij graag een overklimbeveiliging toe. Een overklimbeveiliging bestaat uit gepoedercoate profielen in de kleur van het hekwerk waardoor deze nagenoeg onzichtbaar zijn. Deze profielen vallen zodanig in elkaar dat ze bij overklimmen samendrukbaar zijn. Bij overklimmen wordt er direct een melding gemaakt. Vaak wordt een overklimbeveiliging toegepast bij afgelegen terreinen en locaties waar het buitenterrein wordt gebruikt voor goederenopslag of als het terrein privé eigendom is. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u zelf direct contact opnemen? Bel ons dan op 0577-461286 of op mobiel van Cees op 06-22948295.