Contactgegevens

24/7 bereikbaar voor schade en jaarlijks onderhoud

Wij vinden het belangrijk altijd ‘achter het hek’ te blijven staan. Nadat wij de toegangspoort en eventueel hekwerk geplaatst hebben, staan wij garant voor een goede en levenslange werking.

Een toegangspoort of hekwerk staat ten dienste van uw eigen veiligheid, op ieder moment. Daarom zijn wij 24/7 te bereiken en komen wij zo snel mogelijk in actie mocht uw toegangspoort niet werken of schade hebben. Gelukkig ervaren onze klanten weinig tot geen storingen.

Naast dat wij altijd bereikbaar zijn voor eventuele schade of vragen, zorgen wij ook voor jaarlijks deskundig onderhoud van uw poorten. Hierdoor minimaliseren we het risico op storingen en houden we uw terrein veilig en toegankelijk.

Onze onderhoudscontracten hebben een onbeperkte levensduur. U kunt kiezen voor een all-in onderhoudscontract of een regulier contract. Bij een all-in contract loopt de garantie door. Voor meer informatie over onze onderhoudscontracten kunt u contact met ons opnemen. 

Heeft u uw inrijpoort bij een ander bedrijf gekocht? Ook dan zijn wij uw partner. Indien gewenst kunnen wij het automatiseringssysteem eenvoudig vervangen door een zeer degelijk systeem. Wij gebruiken uitsluitend A-merk producten. Het resultaat? Een goed functionerende toegangspoort met de door u gekozen opties zoals video intercom, toegangscontrole op afstand, camerabeveiliging, en andere moderne snufjes.

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u zelf direct contact opnemen? Bel ons dan op 0577-461286 of op mobiel van Cees op 06-22948295.