Toegangspoorten

Toegangspoorten binnen één dag geïnstalleerd

De toegangspoorten Van Den Brink Sierhekwerk worden altijd in de stijl van de woning ontworpen en op maat gemaakt in onze fabriek in Garderen. Daarnaast hebben wij de langste ervaring in het leveren van prefab toegangspoorten. Dit betekent dat wij naast een kant-en-klare toegangspoort ook zorgen voor de gemetselde zuilen, automatisering, intercom, video en andere randzaken. Al sinds 1993 bewijst Van Den Brink Sierhekwerk dat dit de meest effectieve formule is om de toegangspoorten binnen één dag op locatie te installeren. 

Van Den Brink sierhekwerk is dealer van het merk FAAC. Dit is een  automatiseringssysteem dat wij toepassen bij ieder type poort. Daarnaast zijn de uitvoeringen van onze moderne design intercomsystemen en video-intercomsystemen zeer betrouwbaar. De systemen werken via een app op de mobiele telefoon en kunnen gekoppeld worden aan het besturingssysteem van de woning.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het waarborgen van de privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken nauw samen met beveiligingsbedrijven waardoor alle systemen en activiteiten op de juiste manier met elkaar zijn afgestemd. Al onze medewerkers en vaste onderaannemers leggen tijdens het project niets vast, mits u ons daarvoor toestemming heeft gegeven. Van den Brink Sierhekwerk gaat altijd voor topkwaliteit, tot en met de millimeter nauwkeurig. Wij bieden onderhoudscontracten aan, die storingen tot het minimale beperken. En dat al meer dan 30 jaar. Voor tussentijdse storingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Ambachtelijk

Flexibel

Snel

Discreet

Draaipoorten

Een draaipoort is een veelgebruikte oplossing voor het beschermen van uw terrein. Draaipoorten worden meestal dubbel uitgevoerd maar kunnen desgewenst ook enkel of asymmetrisch gefabriceerd worden. U kunt de poort automatisch of handmatig bedienen. Wij maken de draaipoort geheel naar uw wens, wij hebben meer dan 1500 soorten basismodellen. Dit kan een strakke moderne draaipoort zijn of juist een authentieke of robuuste hand gesmede poort. Bij Van Den Brink Sierhekwerk werken we enkel met hoogstaand materiaal. Onze draaipoorten zijn altijd thermisch verzinkt, waardoor roest geen kans krijgt. Daarna worden ze twee maal gepoedercoat (NEN 1461). Een lange levensduur is dus gegarandeerd.

Bekijk animatie

Vouwpoorten

Een vouwpoort is een prachtige toepassing voor veelal particulieren opritten. Een ideale oplossing als de ruimte achter de poort beperkt is en bijvoorbeeld direct grenst aan een parkeerplaats. De vouwpoort klapt in tegenstelling tot een draaipoort maar de helft van de binnenruimte nodig. Vouwpoorten zijn gebaseerd op hetzelfde principe als een speedgate. Alleen met een tragere opening- en sluitgang. Voor een vouwpoort is een moderne uitstraling mogelijk met lamellen. Mocht u een meer klassieke uitvoering wensen, dan kunnen wij de vouwpoorten ook uitvoeren met een hand gesmede invulling.

Bekijk animatie

Schuifpoorten

Een schuifpoort heeft zijn naam uiteraard te danken aan de werking van het product. De poort maakt een schuivende beweging naar links, naar rechts, of naar beide richtingen. Een schuifpoort wordt veelal toegepast waar aan de binnenzijde van de poort de ruimte optimaal benut moet worden. Dit type poort is dan ook een populaire keuze voor de particuliere sector, maar kan ook zeker toegepast worden voor bedrijventerreinen. Wij maken de schuifpoort geheel op maat en naar uw smaak. Bij toepassing van een schuifpoort met stenen kolommen schuift de poort door de kolom heen. De schuifpoorten kunnen worden toegepast met een standaard aandrijving en een “high speed” versie. Deze laatste opent de poort met twee seconden per meter.

Bekijk animatie

Speedgates

Een speedgate is een toegangspoort die razendsnel open en dicht gaat; hij opent binnen vier seconden en sluit binnen vier seconden. Dat maakt dit type poort vooral populair in situaties waarbij het meteen afsluiten van het terrein belangrijk is. Onze speedgates zijn TUV gekeurd en worden geheel op maat gemaakt. Alvorens maken wij graag een ontwerp voor u.

Voor optimale beveiliging passen wij ook dubbele toegangspoorten toe. Bijvoorbeeld een schuifpoort aan de buitenzijde en een speedgate aan de binnenzijde. Bij het inrijden kunnen wij zodoende een sluiswerking creëren voor nog meer veiligheid.

Bekijk animatie

Prefab metselwerk

De basis voor iedere poort zijn veelal fraaie prefab gemetselde kolommen. Deze prefab kolommen kunnen wij uitvoeren in schoon metselwerk, stucwerk of met natuursteen. In de kolommen wordt alle techniek van de poorten in het metselwerk geïnstalleerd en is daardoor vanaf de buitenkant niet zichtbaar.

De kolommen kunnen worden voorzien van intercom, toegangscontrole op afstand, camerabeveiliging of andere moderne technieken.

(Pakket)brievenbussen

Tegenwoordig ontvangt men steeds meer en grotere pakketten aan huis. Voor een snelle en zorgeloze levering is een pakketbrievenbus ideaal. Wij hebben een eigen slimme pakketbrievenbus ontwikkeld. De pakketbrievenbus bouwen wij in uw prefab kolommen. Zodra er een pakket geleverd is, krijgt u een notificatie op uw mobiele telefoon. Zit de pakketbrievenbus vol (met circa 5 pakketten), dan wordt de pakketbrievenbus geblokkeerd zodat deze niet meer open of dicht kan. Onze pakketbrievenbussen zijn uitgerust met ledverlichting en kunnen wij geheel op maat en in diverse kleuren voor u maken.

Ook is het mogelijk in de kolommen een standaard brievenbus toe te passen uitgevoerd in RVS, of ons revolutionaire pakket brievenbus systeem wat geheel uniek is in de markt. Dit pakketbrievenbus systeem is na alle zijden te vergroten of te verkleinen naar gewenste afmeting. Een veel toegepaste afmeting is de L-maat, die pakketten van 50x35x35cm kan ontvangen. Deze pakketbrievenbus is tevens uitgerust met een reguliere brievenbus voor kranten en andere post. Alle pakket brievenbussen kunnen worden uitgerust met een app signalering via het besturingssysteem van de woning als er een pakket bezorgd is. Onze pakketboxen (tot pakketafmeting 100x50x50cm) zijn niet uitgerust met een brievenbus, maar alleen geschikt voor pakketten. Alle pakketboxen hebben een uitname beveiliging.

Bekijk animatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u zelf direct contact opnemen? Bel ons dan op 0577-461286 of op mobiel van Cees op 06-22948295.